pexels-sound-on-3756943

Sådan kan du spare penge på din lydbogstjeneste

Der er ingen der har lyst til at betale overpris for tjenester som man gerne vil have. Lydbogstjenester er rare at have med på farten, når man måske ikke har mulighed for at læse, eller måske inden man falder i søvn. Herunder får du nogle gode råd til, hvordan du kan spare penge på dit lydbogsabonnement.

Introtilbud

De fleste virksomheder som tilbyder lydbogstjenester, har en eller anden form for introtilbud, som man med god samvittighed kan benytte sig af. Nogle kører f.eks. med en prøveperiode, og her er det muligt at få undersøgt hvor meget man reelt set kommer til at lytte til bøger. Nogle firmaer kører med, at du max kan lytte x antal timer om måneden, hvor der også er forskellige priser for abonnementet. Ved prøveperioden kan du hurtigt finde ud af hvilket abonnement der passer perfekt til dit behov, og derved sparer du i sidste ende, så du ikke betaler overpris for noget du ikke bruger så meget. Andre kører med billige introtilbud, så du ikke betaler fuld pris det første stykke tid.

Sammenligning

Noget af det første du kan gøre, er at sammenligne priserne for alle de tjenester som tilbyder lydbøger. På denne måde er det sat overskueligt op, og det er nemt og hurtigt at se hvad der vil spare dig mest. Når du sammenligner, kan du måske nogle gange lægge mærke til, at nogle af tjenesterne kører med rabatkode, hvilket kan spare dig for lidt her og nu. Det kan f.eks. være en Bookbeat rabatkode, hvor prøveperioden er længere end normalt, så du får bedre mulighed for at snuse lidt til både tjenesten og udvalget derpå. Andre rabatkoder kan være gratis lydbøger når du tegner dit abonnement, alt afhængig af hvor du har abonnement, og hvilket et du har valgt. Det er med at holde øjnene åbne efter rabatkoder, da de i sidst ende kan spare dig for en del penge.

Kombiner abonnementer

Hos nogle virksomheder tilbyder de at man kan kombinere abonnementer, så du kan dele en profil med enten familie og venner, og derved få rabat. Gennemsnitsmæssigt vil det sænke prisen en del, så det er værd at undersøge, om nogle du kender har lyst til at dele et abonnement med dig. Nogle steder koster det lidt mere pr. profil der oprettes, men det vil i sidste ende stadig være billigere for alle parter, end hvis man selv skulle betale et fuldt abonnement. Det er i hvert fald værd at undersøge om det er muligt at dele abonnement med nogen du kender, da det faktisk kan ende med at spare dig for en del.

Tags: No tags

Comments are closed.