pexels-daniel-frank-305568

Min personlige anbefaling af min yndlings Vanløse tandlæge

Er du fra Vanløse eller omegn ligesom jeg er? Så vil jeg komme med min absolut største anbefaling af min yndlings tandlæge i Vanløse. Så er du på udkig efter en ny tandlæge så får du her min begrundelse for, hvorfor lige netop min tandlæge er så skøn.

Jeg har aldrig haft bedre tænder

Efter jeg er begyndt at komme hos min tandlæge i Vanløse, så har jeg aldrig haft bedre eller pænere tænder. Jeg føler at der altid er god tid til mig og at der bliver lyttet til mig. Der bliver ikke pålagt nogen behandlinger, som ikke er nødvendige. Jeg føler at jeg får rigtig meget for mine penge og at de virkelig er i stand til at udrette mirakler for mine tænder. De får dem renset helt i bunden hver gang og giver altid en grundig vejledning om, hvordan jeg selv passer bedst på mine tænder indtil min næste besøg. Vil du også gerne besøge min yndlings tandlæge så kan du finde adresse og telefon nummer på dem på deres hjemmeside som er tandlaege-vanlose.dk.

Ingen over priser og tilskud fra Danmark

Jeg har aldrig nogen sinde følt, at jeg er blevet over behandlet eller at de har bedt om at se mig ekstra, blot for at tjene penge. Det er ellers noget jeg har oplevet andre steder førhen. Derudover synes jeg virkelig at de har nogle yderst fair priser og de husker aldrig at spørge mig om jeg er medlem af Danmark, for så kan jeg jo få prisen endnu billigere. Jeg føler mig meget værdsat og set, når jeg er der som kunde selvom jeg kun besøger dem til mine årlige tjek. Det er virkelig dejligt at komme et sted med så god service og søde mennesker og gode behandlinger.

 

Tags: No tags

Comments are closed.