pexels-enrique-hoyos-5562758

Hvorfor vi fandt det smart at bygge kolonihaven på fundablokke

Da vi skulle bygge vores kolonihave, var det vigtigt for os, at materialerne og produkterne var nemme at arbejde med – billige men holdbare og bæredygtige. Det oplagte valg var derfor fundablokke. Disse er et produkt, der er meget alsidigt, og som både varierer i pris og størrelse.

Vi kunne derfor finde en løsning der passede til os, vore projekt og økonomi. Ydermere er det er forholdsvist nemt produkt at arbejde med, så hvis du skal igang med dit eget byggeprojekt og leder efter inspiration, så er du havnet det helt rigtige sted! Læs med her og find ud af, hvorfor fundablokke er det oplagte valg.

Fundablokke byder på mange muligheder

Med fundablokkenes dobbelte h form, gør det dem utrolig nemme at arbejde med. Samtidig er fundablokke også et relativt let håndterbart produkt, og du kan derfor bygge dit projekt med hænderne, så at sige.

Du slipper for både udgifterne ved, men også hovedpinen i, at leje og lære om store og tunge maskiner. Ydermere er det et produkt, der giver mange muligheder – du kan ikke kun bruge dem til at bygge fundamenter, da deres styrke også er ideelt til opbygning af vægge. Ydermere indbyder deres hulrum til massere af sjove, flotte og personlige DIY projekter.

Når du går i gang med et byggeri og valget falder på fundablokke, så slipper du også for at skulle bruge en masse forskellige produkter og materialer. På den måde slipper du også for at skulle sætte sig ind i en masse forskellige arbejdsopgaver der er ved de forskellige valg.

Økonomien er en faktor

Udover fundablokkenes alsidighed er det også et billigt produkt, du belaster derfor ikke din økonomi. priserne variere alt efter størrelse og styrke, som du har behov for. Du kan få fundablokke helt ned til 10 kroner, samtidig med at du sparer penge på leje af maskiner – dette må siges at være et kæmpe plus. Vi fik ikke kun et nemt og billigt byggeprojekt, vi fik også en smart bygning. Fundablokkene er relativt nemme, at arbejde med og de skal bare lægges i forlængelse med hinanden, for derefter at forbindes og fyldes. Fundablokkene gav os muligheden for at bygge en kolonihave, men de gav os også muligheden for at personliggøre den og gøre den smartere. Stenene og deres mange funktioner gav os nemlig muligheden for at bygge personlige, rå og unikke møbler

Tags: No tags

Comments are closed.