pexels-max-vakhtbovych-6444242

Vores loft har aldrig set så flot ud!

Er du træt af kedelige, brune lofter? I mange ældre bygninger er lofterne ikke altid det flotteste syn, da gamle lofter er fra en helt anden tid. I gamle dage var det populært at have brune vægge, brune lofter og brune gulve, men i dag er tiden en anden. Det betyder meget for de enkelte danskere at have store og lyse rum således, at der kan komme en masse lys ind. Du kan nemt shine et gammelt loft op, så det kommer til at fremstå som nyt. Find ud af hvordan dit loft skal se ud, så du kan blive glad for dine nye lofter.

 

Find ud af hvordan dit loft skal se ud

Det er meget forskelligt hvad de enkelte danskere ønsker at gøre ved deres kedelige lofter. Nogen vælger at bibeholde loftmaterialerne og bare maler dem hvide, imens andre sætter noget helt nyt op. Det er meget populært at beklæde sine lofter med gipsplader, da det giver et flot og stilrent resultat. Det er meget forskelligt hvad det koster at kaste sig ud i sådan et projekt, da det kommer an på om du gør det selv eller får en professionel til det. Nye lofter er automatisk med til at giv din bolig merværdi, så det er uden tvivl en god investering.

 

Shin dine gulve op

Hvis du alligevel er i gang med at shine dine lofter op, så kunne du overveje også at give dine gulve en omgang. Afhængig af materiale kan du slibe gulvet ned eller lægge et helt andet gulv. Det er f.eks. meget populært at montere et klikgulv i hele boligen, så der er en rød tråd imellem gulvene i de forskellige rum. På ncgulve.dk kan du se eksempler på hvor flotte eksisterende gulve kan blive ved at udføre forskellige typer af gulvbehandlinger.

 

 

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.