pexels-mihis-alex-21014

Derfor er vores kør-selvferie i Finland den bedste vi har været på

I sommers var vi på vores livs kør-selvferie. Vi havde valgt Finland som destination og det valg har vi bestemt ikke fortrudt. Det var vores første tur til Finland men absolut ikke den sidste.

Vi havde valgt Finland af flere grunde. Dels at køreturen ikke var så lang for vores børn som hvis vi havde taget en kør-selvferie til Italien og dels fordi vi ville opleve noget andet en charterferie. Det må man bestemt sige at vi gjorde.

Naturen var gudesmuk

Vi er normalt meget glade for naturen og har nydt mange skove og bålpladser i Danmark. Men den danske natur kan på ingen måde sammenlignes med den finske. Hvis blot vi havde nogle halvt så klare søer og åer som de har i Finland. Vores børn badede i den smukke sø omringet af den skønneste natur imens min mand og jeg lavede vores frokost på vores stormkøkken.

Vi nød i fulde drag, at vi kunne holde ind til siden og holde pauser lige når vi havde lyst og hele tiden opleve noget nyt. Vi følte os som et med naturen og vi fik for første gang virkelig øjnene op for hvad virkelig kvalitetstid sammen med sin familie er. Vi plejer at være på bade- eller charterferie. Det er også skønt men giver slet ikke en ro og oplevelse på samme måde.

Vi havde besluttet hjemmefra, at det meste af vores ferie skulle bruges på tid med hinanden og knap så meget shopping og restaurantoplevelser. Det var virkelig dejligt, at prøve en anden form for ferie af, men de finske restauranter vi besøgte var nu også lækre.

Nordlyset er det smukkeste syn jeg nogensinde har oplevet

Vi var så heldige at opleve de fænomenale nordlys på vores kør-selvferie til Finland.

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har set noget så smukt før i hele mit liv – (lige bortset fra da jeg så mine børn for første gang, selvfølgelig). Min søn og jeg havde inden vores tur set mange videoklip af nordlyset sammen og han ønskede sig virkelig, at opleve det i virkeligheden. Det var en helt igennem fantastisk følelse at kunne give ham den oplevelse. Han har allerede talt langt mere om denne ferie til Finland end han nogensinde har gjort om vores badeferier.

Vi har bestemt ikke set det sidste til Finland og vi er meget lykkelige for, at vi valgte at prøve sådan en slags ferie af. Hvis du også vil på køretur i Finland kan du læse meget mere på https://www.autoprio.dk/da-finland.

Tags: No tags

Comments are closed.