laura-chouette-_3Tin89kDks-unsplash

Skal din iPhone matche et nyt outfit?

Det er vigtigt at gøre et godt førstehåndsindtryk. Det kan man blandt andet gøre ved at have et fuldendt outfit. Og hvorfor ikke sørge for, at alt passer sammen? Mangler glemmer at telefonen faktisk er en vigtig del af outfittet. Dit iPhone cover kan fås i mange farver og former, så det passer til dit tøj og dine sko.

Derfor er dit outfit vigtigt

Mange mennesker realiserer sig selv gennem deres tøj, sko og udseende generelt. Det er en måde at udtrykke sig på, da du kan signalere forskellige ting med dit tøj. Det kan være, at du vil vise verden, at du er ung og frisk, går op i business eller elsker naturen.

Et outfit, hvor dele af det springer ud fra resten, kan virke forstyrrende for øjet. Det er vigtigt at tænke over de små detaljer, hvis man ønsker at alt skal spille sammen. Det kan eksempelvis være cover til iPhone, strømperne eller håndtasken.

Tænk i farver

Når det kommer til din iPhone cover, findes der et utal af muligheder. Hvis du ønsker at din iPhone skal matche dit look, er det godt at starte med at tage et kig på farverne. Et sort cover er altid godt at have, da det vil passe til alt tøj. Mere neutrale farver såsom brune nuancer vil også passe til det meste.

Det skal dog siges, at det altid er godt at lege med farverne. Det behøver ikke være så kedeligt. Hvis du har farverigt tøj på, så spring ud i også at vælge et farverigt cover. Det kan også være simpelt tøj, hvor coveret gerne må springe lidt i øjnene. Match det eksempelvis med din pink neglelak eller dine neon-gule sko.

Leg med former og mønstre

Det er ikke kun farver du kan lege med ved dit cover. Du kan tænke over formen på coveret eller mønstrene. iPhone covers fås nemlig i mange sjove formater. Du kan eksempelvis få det klassiske klap-sammen cover, hvor du kan have dine kort i side, du kan få nogle med vand og glimmer i, eller du kan få nogle med dyreprint og pels. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Hvis du har børn, vil de især elske at have et cover, der samtidig har nogle sjove funktioner. Leg med udtrykket, og kast dig ud i at prøve noget nyt. Hav altid flere covers liggende, så du har noget at vælge imellem.

Tags: No tags

Comments are closed.